CFIR - Seminarrække - Fokusområdet for processer i finans og it
Menu
Payoff
Print

Seminarrække - Fokusområdet for processer i finans og it

Andre CFIR arrangementer
Processer i finans og it: "Continuous delivery, usability-evaluation and compliancy"
Innovationsnetværket for Finans it starter seminarrækken for processer i finans og it. Seminarrækken sætter fokus på udvikling af digitale løsninger i den finansielle sektor, der kan tilbyde bedre brugeroplevelser og samtidig leve op til skærpede krav om kunderådgivning, monitorering af processer og rapportering til myndigheder. Et væsentligt element for succes er udvikling af korrekte og agile proces-orienterede løsninger, der kan tilpasses skiftende lovgivning og ønsker fra brugerne - samt nye metoder til at overvåge processer og blive klogere på kundernes adfærd.

Første møde er den 5. marts 2015 kl. 13.30-16.30 og har temaet "Continuous delivery, usability-evaluation and compliancy" med oplæg fra IT-Universitetet, Aalborg Universitet, Praqma og andre virksomheder. Første møde afholdes i samarbejde med innovationsnetværket InfinIT og inddrager cases fra andre brancher uden for finanssektoren.
 
Program:
13.00-13.30 Registrering

13.30-13.40 Velkommen ved Lektor Thomas Hildebrandt, ITU-Universitetet og
​                  Seniorkonsulent Anders Pall Skött, CFIR/Innovationsnetværket for Finans IT

13.40-14.00: "Continuous usability improvement" v. Jan Stage, Datalogisk Institut, AAU

14.05-14.25: "User research at SimCorp - challenges and impact" v. Anne Gerssen, SimCorp

14.30-14.50: "Continuous Delivery Maturity" v. Leif Sørensen, Praqma

14.55-15.15: "Continuous process improvement" v. Thomas Hildebrandt, ITU

15.15-15.30: Discussions in groups and producing lists of 1) key challenges and 2) possibilities for research & innovation

15.30-15.50: Presentation of lists for each group

15.50-16.00 Concluding comments from presenters

16.00-16.30 Netværk

Om programmet:
Udvikling af digitale løsninger, der kan tilbyde bedre brugeroplevelser og samtidig leve op til skærpede krav om kunderådgivning, monitorering af processer og rapportering til myndigheder stiller nye krav til udvikling af proces-orienterede løsninger, der kan tilpasses skiftende lovgivning og ønsker fra brugerne - samt nye metoder til at overvåge processer og blive klogere på kundernes adfærd. I dette seminar vil vi få introduktion til state-of-the-art og forskning indenfor Continuous Delivery, Remote Usability-testing og compliancy monitoring. Oplæggende vil følges op med oplæg og diskussion af cases og udfordringer indenfor finans og afsluttes med en plenumdiskussion. Mødet holdes i samarbejde med innovationsnetværket for IT (InfinIT) med henblik på at kunne overføre erfaringer til og fra andre brancher med lignende udfordringer.


Oplægsholdere:
Leif Sørensen
Partner og medstifter af Praqma, vil introducere os til Continuous Delivery - tidens bud på, hvordan software udviklingsprocesser indrettes, så kvalitet sikres løbende ved at udføre test, deployment og release automatisk i forbindelse med hver eneste kodeændring. 

Jan Stage
Professor ved Aalborg universitet, vil introducere os til Remote Asynchronous Usability Testing, som dækker over teknikker baseret på evaluering af usability på baggrund af feedback registreret af brugere som efterfølgende analyseres.

Thomas Hildebrandt
Lektor ved IT Universitetet i København og leder af forskningsgruppen for proces- og systemmodeller, vil fortælle om Constraint based process mapping og perspektiver i forbindelse med lovregulering, remote usability og process mining.

Tid, sted og tilmelding
Arrangører: CFIR, Innovationsnetværket for Finans IT og InfinIT 
Moderator: Lektor Thomas Hildebrandt, ITU-Universitetet
Dato: Torsdag den 5. marts 2015.
Tidspunkt: 13.30-16.30
Sted: Finanssektorens Hus, Amaliegade 7, 1256 København K.

Deltagelse er gratis, men tilmelding til mødet er nødvendigt: Tilmeld dig seminarrækken her.​ 

For mere information om møderækken for processer og it i finans kontakt seniorkonsulent Anders Pall Skött aps@cfir.dk​, +45 30161107


Datoer for kommende møder i seminarrækken om processer og it i finans. Temaer og information om tilmelding annonceres senere. For at deltage i alle møderne skal din virksomhed være medlem af CFIR:
  • 7. maj 10.00-13.00
  • 24. september 10.00-13.00
  • 17. november 10.00-13.00
​​Læs mere om fokusområdet digitale processer her.​ ​

Events

​Mark your calendar for the Finance IT Day 2016. September 15, 2016 
På dette møde vil vi gennemgå de nye regler i praksis og tydeliggøre, hvad det er virksomhederne skal gøre for at komme i gang. Vi vil også give et par bud på værktøjer, som virksomhederne med fordel kan anvende. Endelig vil vi sætte fokus på, hvordan nogle af de store virksomheder har grebet arbejdet an i praksis. 
​​Reserver eftermiddagen den 9. juni 2016, hvor professor Peter Sestoft, ITU og medlem af erhvervsforskerudvalget fortæller om ordningen.ErhvervsPhD-ordningen er attraktiv for både virksomhed og kandidat. Den 9. juni 2016 bliver der mulighed for at høre mere om mulighederne på fintech området. 
​​Indsigt og viden i betalinger, PSD2, de nye regler og aktørernes syn på dem. Inspiration og praktiske erfaringer fra sektoren. Dialog og debat på tværs. Nyt fælles forum for etablerede spillere og FinTech Start-ups.  
Fintech is moving into the investment and capital markets space. Trading strategies, trading analytics and alternative finance are three big fintech categories in this space. In this Get F’IT meeting we invite new players and established financial actors to present and discuss new trends and methods such as automated trading strategies, algorithms and quantitative risk reduction. 
​Onsdag den 25. maj 2016 afholdes der generalforsamling i foreningen Copenhagen Fintech Innovation and Research. I forlængelse af generalforsamlingen inviteres medlemmer og øvrige gæster til foreningens årsmøde. 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her