CFIR - Seminarrække - Fokusområdet for processer i finans og it
Menu
Print

Seminarrække - Fokusområdet for processer i finans og it

Andre Copenhagen FinTech arrangementer
Processer i finans og it: "Continuous delivery, usability-evaluation and compliancy"
Innovationsnetværket for Finans it starter seminarrækken for processer i finans og it. Seminarrækken sætter fokus på udvikling af digitale løsninger i den finansielle sektor, der kan tilbyde bedre brugeroplevelser og samtidig leve op til skærpede krav om kunderådgivning, monitorering af processer og rapportering til myndigheder. Et væsentligt element for succes er udvikling af korrekte og agile proces-orienterede løsninger, der kan tilpasses skiftende lovgivning og ønsker fra brugerne - samt nye metoder til at overvåge processer og blive klogere på kundernes adfærd.

Første møde er den 5. marts 2015 kl. 13.30-16.30 og har temaet "Continuous delivery, usability-evaluation and compliancy" med oplæg fra IT-Universitetet, Aalborg Universitet, Praqma og andre virksomheder. Første møde afholdes i samarbejde med innovationsnetværket InfinIT og inddrager cases fra andre brancher uden for finanssektoren.
 
Program:
13.00-13.30 Registrering

13.30-13.40 Velkommen ved Lektor Thomas Hildebrandt, ITU-Universitetet og
​                  Seniorkonsulent Anders Pall Skött, CFIR/Innovationsnetværket for Finans IT

13.40-14.00: "Continuous usability improvement" v. Jan Stage, Datalogisk Institut, AAU

14.05-14.25: "User research at SimCorp - challenges and impact" v. Anne Gerssen, SimCorp

14.30-14.50: "Continuous Delivery Maturity" v. Leif Sørensen, Praqma

14.55-15.15: "Continuous process improvement" v. Thomas Hildebrandt, ITU

15.15-15.30: Discussions in groups and producing lists of 1) key challenges and 2) possibilities for research & innovation

15.30-15.50: Presentation of lists for each group

15.50-16.00 Concluding comments from presenters

16.00-16.30 Netværk

Om programmet:
Udvikling af digitale løsninger, der kan tilbyde bedre brugeroplevelser og samtidig leve op til skærpede krav om kunderådgivning, monitorering af processer og rapportering til myndigheder stiller nye krav til udvikling af proces-orienterede løsninger, der kan tilpasses skiftende lovgivning og ønsker fra brugerne - samt nye metoder til at overvåge processer og blive klogere på kundernes adfærd. I dette seminar vil vi få introduktion til state-of-the-art og forskning indenfor Continuous Delivery, Remote Usability-testing og compliancy monitoring. Oplæggende vil følges op med oplæg og diskussion af cases og udfordringer indenfor finans og afsluttes med en plenumdiskussion. Mødet holdes i samarbejde med innovationsnetværket for IT (InfinIT) med henblik på at kunne overføre erfaringer til og fra andre brancher med lignende udfordringer.


Oplægsholdere:
Leif Sørensen
Partner og medstifter af Praqma, vil introducere os til Continuous Delivery - tidens bud på, hvordan software udviklingsprocesser indrettes, så kvalitet sikres løbende ved at udføre test, deployment og release automatisk i forbindelse med hver eneste kodeændring. 

Jan Stage
Professor ved Aalborg universitet, vil introducere os til Remote Asynchronous Usability Testing, som dækker over teknikker baseret på evaluering af usability på baggrund af feedback registreret af brugere som efterfølgende analyseres.

Thomas Hildebrandt
Lektor ved IT Universitetet i København og leder af forskningsgruppen for proces- og systemmodeller, vil fortælle om Constraint based process mapping og perspektiver i forbindelse med lovregulering, remote usability og process mining.

Tid, sted og tilmelding
Arrangører: CFIR, Innovationsnetværket for Finans IT og InfinIT 
Moderator: Lektor Thomas Hildebrandt, ITU-Universitetet
Dato: Torsdag den 5. marts 2015.
Tidspunkt: 13.30-16.30
Sted: Finanssektorens Hus, Amaliegade 7, 1256 København K.

Deltagelse er gratis, men tilmelding til mødet er nødvendigt: Tilmeld dig seminarrækken her.​ 

For mere information om møderækken for processer og it i finans kontakt seniorkonsulent Anders Pall Skött aps@cfir.dk​, +45 30161107


Datoer for kommende møder i seminarrækken om processer og it i finans. Temaer og information om tilmelding annonceres senere. For at deltage i alle møderne skal din virksomhed være medlem af CFIR:
  • 7. maj 10.00-13.00
  • 24. september 10.00-13.00
  • 17. november 10.00-13.00
​​Læs mere om fokusområdet digitale processer her.​ ​

Events

As the biggest scale, best audience and most engaging industry event in Europe, Money20/20 Europe delivers the most productive days of the entire year. 

https://www.money2020europe.com/
 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her