CFIR - Om Copenhagen FinTech
Menu
Print

Om Copenhagen FinTech

Om Copenhagen Fintech

Copenhagen FinTech er en forening for alle med interesse for finans-it-området. Copenhagen FinTech udvikler forskning, innovation og uddannelse på finans-it-området. Copenhagen FinTech gennemfører projekter og analyser. Copenhagen Fintech bruger faglig viden til at skabe debat og bidrager til samarbejde om innovation og udvikling.

Danmark har en styrke inden for finans-it. Den bygger på en kombination af uddannelse, samarbejde om finansielle ydelser og digitale kompetencer. Det gælder f.eks. kapitalforvaltning, digitalisering og effektive processer. Danmark er ikke et traditionelt internationalt finanscentrum, men en specialiseret fintech klynge.

Copenhagen FinTech er initiativtager til Innovationsnetværket for Finans IT med støtte fra Styrelsen for Forskning og Innovation. Et stærkt samarbejde af universiteter, GTS’er og organisationer arbejder for at skabe forskningsbaseret vækst og innovation på finans-it-området og styrke eksporten af danske finans-it-virksomheders services. Innovationsnetværket skaber ambitiøse forskningsprojekter, netværksarrangementer og konferencer med internationale key notes.

​Du kan læse mere om medlemskab af Copenhagen FinTech her​.


​​​​​​​​​

Events

As the biggest scale, best audience and most engaging industry event in Europe, Money20/20 Europe delivers the most productive days of the entire year. 

https://www.money2020europe.com/
 

Tilmeld dig CFIR's nyhedsmail

Tilmeld dig her


Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her