Menu Luk

Aktiesparekonto til Investering i aktier – 3 Gode råd

Aktiesparekonto

Vil du gerne investere i aktier, men ved ikke helt hvordan du kommer bedst muligt i gang, så bare rolig. Der er massere måder at komme godt i gang med investering i aktier, som ikke behøver at være besværlige og som ikke kræver at du er en stor aktieekspert fra start af. Men for at finde de bedste aktier, så kræver det at du vil bruge noget tid på at sætte dig bare en smule ind i hvilken måde du ønsker at investere i aktier, og her kommer vi med nogle tips til hvordan du lettest gør dette. Hvis du vil have en guide til at investere i aktier, så kan du finde en guide til aktiehandel på stabilokonomi.dk her så du kan få en ekstra god start.

Køb aktier som du kan holde længe

Der er ingen grund til at købe aktier som du måske kun tror stiger i kort tid for derefter at sælge, for det giver dig en alt for stor risiko for at tabe penge hvis det ikke går som du havde regnet med. Derfor bør du i stedet fokusere på de investeringer som du kan se en fremtid i om mange år, for så har du nemlig en mere sikker investering, som for mange nybegyndere er lidt sjovere.

Aktiesparekonto – Måske en god ide?

Aktiesparekonto
Aktiesparekonto

Måske kan det være at en aktiesparekonto kunne være en god ide for dig der gerne vil investere i aktier og måske betale en smule mindre i skat på det afkast du får på dine aktier. Med en aktiesparekonto så kan det være en fordel at gøre brug af denne mulighed som privat investor, da man med aktiesparekontoen kun betaler 17% i skat på sit afkast, hvor man med traditionelle aktieinvesteringer betaler 27% i afkast. Dette er naturligvis mindre, men der er også den ulempe at du kun kan indbetale 50.000 kroner om året på denne aktiesparekonto, så det er naturligvis ikke det der fortæller om du får succes eller ej med dine investeringer eller ej.

Hvis du vælger at gøre brug af aktiesparekontoen, så skal du naturligvis finde et sted hvor du kan få oprettet en og her er din bank ofte en mulighed, da de fleste banker har denne mulighed hos dem.

Få fradrag til næste år med aktiesparekontoen

Når du bruger aktiesparekontoen så kan du ved et negativt afkast i indeværende år, få et fradrag til næste år, så du altså stadig får noget ud af at have et dårligt år, da det bare giver fordele til næste år. Du skal naturligvis altid satse på at det bliver et positivt afkast, men det er en af de fordele der er ved en aktiesparekonto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *