Menu Luk

Netflix abonnement – Brug VPN for at få den billigste pris

Netflix abonnement - Brug VPN for at få den billigste pris

Bruger du også Netflix og syntes at du efterhånen har set næsten alle de film og serier der kommer på dit Netflix abonnement og at der er for længe imellem at der kommer nye film og serier? Og syntes du også at prisen for et Netflix abonnement kan være i den dyre ende i forhold til andre streaming tjenester som findes derude? Så har du fuldstændig ret. Det går både langsommere med at få udgivet nye film på den danske Netflix og prisen er også relativt dyr hvis man sammenligner med andre tjenester. Så hvordan kan du gøre noget ved dette? Det kigger vi på her.

Brug VPN til at få billigere Netflix

Brug VPN til at få billigere Netflix
Brug VPN til at få billigere Netflix

For at få billigere Netflix, så er du nød til at bruge VPN, da du i Danmark ikke kan gøre noget ved prisen, som allerede er fastlagt. Men hvis du virkeligt gerne vil se billigere Netflix, så er du nød til at bruge en VPN tjeneste. Med en VPN tjeneste så vil du opleve at du kan tilgå servere i andre lande, hvilket giver dig muligheden for at skjule din egen ip-adresse som kan give dig en masse fordele. Udover at du ved at få skjult din egen ip-adresse med VPN også kan give dig selv mere sikkerhed for at din ip-adresse ikke bliver misbrugt, så vil du også kunne fjerne de geografiske blokeringer der er ved Netflix. Med en VPN kan du nemlig logge på en server i f.eks. USA hvor du kan få adgang til Amerikansk Netflix og på den måde også den Amerikanske Netflix pris som er en del lavere end den i Danmark. Udover at prisen er lavere med den amerikanske Netflix så vil du opleve at mængden af indhold er langt større i USA end det er med den danske netflix. VPN-zone.dk har testet VPN og du kan der se hvilke der er bedst til Netflix.

Sådan bruger du VPN

For at bruge en VPN så skal du faktisk kun sørge for at finde den VPN tjeneste som passer bedst til dine behov. Der er nogle VPN tjenester der har de bedst muligheder for at give online sikkerhed, mens andre er gode til at streame film. Nogle er billige og nogle er dyre og det hele afhænger af hvilke ønsker du har. Det kan i mange tilfælde godt betale sig at give en smule mere for sin VPN hvis det betyder at man får en hurtigere VPN så man lynhurtigt kan surfe på nettet og ikke skal blive irriterede over at det går for langsomt.

Når du har fundet den VPN du skal have skal du bare download deres software og så er du faktisk i gang. Lettere bliver det ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *