Menu Luk

Teknologi der giver velvære

Teknologi der giver velvære

Når man taler om wellness og velvære, så er der ikke altid tale om massage, duftende olier og fodpleje. Personlig selvforkælelse kan også foregå via teknologiske tiltag, som f.eks. infrarøde saunaer.

Forneden kan du læse om, hvorfor vi elsker saunaen som frirum for afslapning.

Den varme kasse; velvære og luksus

At gå i sauna er noget man har gjort siden tidernes morgen, både her i landet men også i mere eksotiske verdensdele.

De tætbyggede rum med høje temperaturer bruges til at varme kroppen godt igennem, svede affaldsstoffer ud og bare nyde varmens positive indvirkning på kroppen.

I dag er saunaen blevet et synonym for luksus, spa-ophold og velvære. Det er en speciel ting at gå i sauna, og saunaerne kan fås i alle former, farver og designs.

Saunaer og tilbehør der hører med kan både være en del af en luksus-oplevelse udenfor hjemmet, men det er faktisk også muligt at integrere visse saunaer hjemme i privaten, og på den måde invitere den gode oplevelse ind i hverdagen.

Infrarød sauna; når teknologi møder wellness

Saunaer findes dog i mange afstøbninger, og der er ikke altid tale om den traditionelle sauna, som de fleste kender.

I dag har også andre typer meldt deres ankomst, og især én slags er blevet populær her i landet. Infrarød sauna med infrarøde varmestråler er en anden måde at varme kroppen igennem på.

En infrarød sauna behøver ikke en ovn, den opvarmes nemlig af infrarøde carbon paneler. Det vil sige at kroppen opvarmes af elektromagnetiske bølger, og netop derfor er varmen også mere tør end i en almindelig sauna.

Denne teknologi har også betydet at flere har brugt den slags saunaer i forbindelse med vægttab, hvor det er nødvendigt at frigøre kroppen for giftige affaldsstoffer.

På samme måde som den traditionelle sauna er den infrarøde sauna også blevet attraktiv indenfor wellness og velvære, og den kan også nemt erhverves til hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *