Menu Luk

Få en lækker sommer-kulør med spraytan

Få en lækker sommer-kulør med spraytan

Annonce:

Er du træt af vinteren og de grå dage? Og drømmer du dig tilbage til de varme lyse nætter og de lange dage på stranden, hvor man får en dejlig kulør – så kan det være, at du skal tage forskud på sommerglæderne og få dig en spraytan, så du får lidt kulør på hverdagen. Læs med her og få tips til, hvordan du sætter mere kulør på hverdagen.

Vi kan næste ikke vente på de lange lyse nætter vender retur og man får lidt farve i kinderne af de mange ture på stranden. Hvis du ikke kan vente på at det bliver sommer, så kan du altid bruge spraytan, som giver en virkelig flot glød og fjerner din vintertrætte farve.

Hvis du gerne vil have en flot og holdbar farve, så er der følgende tips, som kan hjælpe dig godt på vej:

  •       Det er en god idé at lade farven sidde i 8 timer inden, du går i bad.
  •       Undgå at bruge parfume, makeup, cremer.
  •       Undgå at vaske hænder eller kroppen de første 2-3 timer efter behandlingen
  •       Brug en god bodylotion efter behandlingen – gerne 2 gange de første 24 timer.

Du kan få et flot resultatet med spraytan – og også undgå de orangefarver, som man ser ved nogle behandlinger. Hos ByBaun bruger de nemlig væsker som neutraliserer den orange farve. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra godt og dejligt for dig selv, så kan det være, at du også skulle prøve en eyelash extension. Så er du fuldstændig klar til fest og farver.

Med en eyelash extension får du fyldige vipper og kan undgå at bruge dine morgener på klattede mascara. Og hvem vil egentlig ikke gerne det? Brug en dag på at forkæle dig selv med en lækker spraytan og andre skønhedsbehandlinger, som får dig til at føle velvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *